Nu har vi genomfört årets halvårsutlottning, vinnarbrevet till vinnarna går ut inom kort och vinsterna kommer att skickas under maj månad. Vinnarlistan kan du se här. Följande 100 verk har lottats ut:

Konstnär Titel Antal Teknik
Susanne Vollmer Utan titel 18 Screentryck
Olivia Pettersson Fleur Server 10 Handkolorerade tryck
Olivia Pettersson Fleur Struck 6 Handkolorerade tryck
Olivia Pettersson Fleur X-Rays 9 Handkolorerade tryck
Olivia Pettersson Fleur Für immer 10 Handkolorerade tryck
Olivia Pettersson Fleur Pit 11 Handkolorerade tryck
Olivia Pettersson Fleur MLTPLX 36 Kollage av monotypi

Du kan se mer information om vinsterna om du söker på Halvårsdragning 2019 under fliken Vinster (Susanne Vollmer) och fliken Unik upplaga (Oliva Pettersson Fleur).

Om du inte har fått verket i slutet av juni så kontaktar du konstföreningen via e-post, konstforeningen@apoteket.se eller brev, Apoteket AB, Konstföreningen, Box 3001, 169 03 SOLNA. För dig som inte längre är anställd i Apoteket och har flyttat, anmäl din nya adress till konstföreningen. Det kan du göra via e-post konstforeningen@apoteket.se eller via brev.

Vi hoppas att alla vinnare uppskattar sina vinster.